Sorry, your browser is out of date. The content on this site will not work properly as a result.
Upgrade your browser for a faster, better, and safer web experience.

Send us a message

;
1__32583-1
1__32583-12__25541P1020194-e1441378351684Tilden-top-2TildenScreenshot 2020-08-12 at 10.58.14Screenshot 2020-08-12 at 10.57.57

Tilden Table

Refectory table in English quarter sawn oak, from a design by Philip Tilden for Heal & Sons circa 1920. A rectangular top on double-column end standards, joined by a flat stretcher and on bracket feet.

Ref: Please see the circular version in Chartwell House’s Dining Room, the country residence of Sir Winston Churchill.

Craftsmanship and quality are absolutely central to everything we do at Howe London and we are passionate about promoting and preserving traditional skills, click here to read more.

Dimensions

Length: To Order
Width: To Order
Height: 755mm / 29¾"

Recommended dimensions:
Length: 2290mm / 90"
Width: 1210mm / 47½"

Item code: HB700059

Price: Please enquire

Enquire
Share